ترکیبات غذایی :این را از گذشته شنیده اید که ترکیب بعضی از مواد غذایی موجب تولید سم در بدن شده و سلامتی انسان را به خطر می اندازد.امروز میخواهیم در باره این ترکیب های مضر توضیح می دهیم.
بیماری های زیادی نتیجه سبک زندگی و عادت های غذایی غلط می باشد. مشکل در هضم ، عدم سازگاری با بدن ، فصلی که باید از خوردن آن غذا اجتناب کرد ، منطقه جغرافیایی ، زمان غذا خوردن ، و غیره تأثیر زیادی بر سلامتی ما دارند.
هر ماده غذایی دارای طعم کیفیت خاص (سنگین ، سبک ، روغنی ، خشک ، نرم ، سخت) (شیرین ، ترش ، شور ، تند ، تلخ ، گس) ، انرژی گرم کننده یا خنک کننده (ویریا) و اثر بعد از هضم غذا (ویپاک) است. وقتی دو یا سه ماده غذایی مختلف با کیفیت ، سلیقه ، انرژی و اثرات پس از هضم با هم ترکیب شوند ، سیستم هضم می تواند از تولید آنزیم بازدارنده و در نتیجه تولید سموم در سیستم بیش از حد استفاده کند.
ترکیبات غذایی که تولید سم در بدن می کند
1-غذاهایی وابسته به منطقه جغرافیایی:
غذاهایی که در یک مکان رشد می کنند ممکن است برای فردی که در مکان دیگری زندگی می کند مناسب نباشد. مصرف غذاهای خشک در مناطق خشک و غذاهای سرد و چرب در مناطق مرطوب ناسازگار است.
2-غذا خوردن برخلاف شرایط آب و هوایی:
خوردن غذاهای پرادویه در تابستان و غذاهای سرد در زمستان از این موارد است.
3- غذایی که بر هضم غذا تأثیر می گذارد:
خوردن غذاهای سنگین در هنگامی که اشتهای کمی داریم و خوردن سبک در هنگام گرسنگی زیاد
4- غذاهایی که به نسبت معینی ترکیب شوند مانند سم عمل می کنند:
به عنوان مثال: عسل و کره آب کرده به مقدار مساوی
5- غذاهایی که با رژیم غذایی فرد متناقض هستند:
خوردن غذای شیرین و سرد هنگام عادت به غذاهای گرم و تند یا یک برنج خوار معمولی که ناگهان به گندم روی آورد ، نمونه هایی از آن است.
6-ترکیب غذایی با قدرت اثر:
ترکیبی از غذاهایی که دارای قدرت اثر مختلف هستند. به عنوان مثال: شیر (قدرت اثر سرد) و ماهی (قدرت اثر گرم).یعنی شیر قدرت اثر سردی زیادی دارد.
7- غذایی که مغایر با یک وضعیت خاص بهداشتی باشد:
مصرف آب سرد بعد از ورزش بدنی یک نمونه است.
8- غذایی که به ترتیب اشتباه مصرف می شود:
به عنوان مثال: خوردن صبحانه قبل از تخلیه روده یا استحمام بلافاصله بعد از غذا.
9- غذایی که مغایر با آسیب شناسی بیماری باشد:
به عنوان مثال: خوردن ماست در حالی که دچار اگزما هستید.
10- ترکیب نادرست مواد غذایی:
به عنوان مثال: مواد ترش با شیر.
11- غذاهایی که طعم خوبی ندارند یا از نظر طعم ناخوشایند هستند.
12- غذاهای بی کیفیت:
به عنوان مثال: میوه نرسیده ؛ مواد غذایی فاسد
13-ماهی با گرم سیاه ، عسل ، شیر ، ماست ، جوانه ها ، تربچه و ژاگ ناسازگار است.
14-میگو با شیر ناسازگار است.
15- از نوشیدن شیر پس از مصرف سبزیجات برگ سبز خودداری شود.
16-مرغ را نباید به همراه ماست مصرف کرد.
17- موز با شیر کره ، ماست یا خرما توصیه نمی شود.
بدون دیدگاه