نکات لاغری

با اعمال این روش ها هم عادت های سالم دائمی در زندگی خود به دست می آورید و هم دیگر چاق نمی شوید. خوب، اگر فکر می کنید چگونه خواهد بود و به چه مواردی توجه خواهیم کرد، توصیه می کنم موارد زیر را با دقت مطالعه کنید.

  • به خوردن صبحانه عادت کنید. همانطور که می دانید صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز است. به طور کلی مردم از خوردن صبحانه غافل می شوند. دلیل این امر خواب آلودگی است. هنگامی که لیست های رژیم غذایی را به طور دقیق بررسی کنید، خواهید دید که بیشتر کالری هایی که به صورت روزانه باید دریافت کنید، در وعده صبحانه دریافت می شود. دلیل آن این است که هضم غذا باید در طول روز حفظ شود و چیزی تا غروب یعنی ساعات بی تحرکی باقی نماند. صبحانه، میان وعده و ناهار مهم ترین وعده غذایی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند.
  • به جای شیرینی‌های چرب، شیرینی‌ها و نان سفید، نان تست بدون چربی تهیه شده از نان گندم کامل را انتخاب کنید. چربی یکی از دشمنان اصلی کسانی است که می خواهند وزن کم کنند. کالری اضافی وارد شده به بدن به چربی تبدیل شده و در قسمت های خاصی از بدن ذخیره می شود. در روزهایی که کالری دریافتی کم است، از اینجا سوزانده شده و به انرژی تبدیل می شود. حتی کل این فرآیند انرژی می سوزاند. بردن مستقیم چربی به بدن باعث افزایش چربی بدن می شود. علاوه بر این، هضم غذاهای چرب بسیار سخت است، به خصوص زمانی که با کربوهیدرات ها ترکیب شوند.

  • غذا را بدون جویدن کامل قورت ندهید. به یاد داشته باشید، احساس سیری در عرض 20 دقیقه ظاهر می شود. ضمن اینکه خوب جویدن کار روی معده را تا حد زیادی کاهش می دهد، احساس گرسنگی را نیز از بین می برد. دلیل اصلی غذا خوردن سریع و زیاد این است که سیگنال سیری از غذاهای مصرف شده دیرتر از حد معمول منتقل می شود. پس از اولین غذای مصرف شده، زمان مشخصی طول می کشد تا سیگنال های سیری ظاهر شوند. از آنجایی که این سیگنال ها نمی آیند، فرد فکر می کند هنوز گرسنه است و غذای زیادی مصرف می کند. طولانی شدن زمان با جویدن بیش از حد غذا در هنگام رسیدن سیگنال های سیری از مصرف بیش از حد غذا جلوگیری می کند.
  • خود میوه را ترجیح دهید نه آب میوه را و با پوست آن مصرف کنید. بسیاری از آب میوه ها باعث از بین رفتن قسمت های مفید و فیبری میوه می شوند. اگر قرار است میوه برای متعادل کردن قند خون مصرف شود، باید میوه‌های پوسته‌ دار را ترجیح داد. بنابراین، تمام عواملی که برای میوه مفید هستند را می توان وارد بدن کرد.
  •  دارچین را روی میوه ها اضافه کنید، قند خون خود را متعادل نگه می دارد. دارچین یکی از ادویه های ضروری رژیم هاست. دلیل این امر این است که احساس سیری ایجاد می کند، احساس گرسنگی را تا حد زیادی سرکوب می کند، به تعادل قند خون کمک می کند و حاوی آنتی اکسیدان است. به دلیل ترکیب همه این دلایل، دارچین باید به مقدار کافی مصرف شود. بهترین راه این است که آن را با مواد غذایی دیگر مخلوط کنید یا روی آن بپاشید.
  • پنیرهای کم چرب یا سبک را انتخاب کنید. از مصرف پنیرهای چرب خودداری کنید.  همانطور که قبلا ذکر شد، مصرف مستقیم چربی بزرگ ترین مانع برای کاهش وزن است. اگرچه از نظر سیری کاملاً خوب است، اما باید از مصرف پنیر چرب خودداری کرد، زیرا کالری موجود در آن بسیار زیاد است و دیر هضم می شود.
  • شیر و ماست های نیمه چرب و بدون خامه را ترجیح دهید. درست مانند مصرف چربی، مصرف خامه نیز بر روند کاهش وزن تأثیر منفی می گذارد. دلیل اصلی این امر این است که میزان کالری خامه بسیار زیاد است.
  • آب غذا را مصرف نکنید. به یاد داشته باشید که تمام روغن غذا وارد آب می شود.
  • به جای نان سفید از نان گندم کامل یا چاودار استفاده کنید. نان سفید شاید کم مناسب ترین نوع نان در بین همه نان ها باشد. از نان‌های سبوس‌ دار برای کمک به عملکرد منظم دستگاه گوارش و طولانی ‌تر شدن زمان سیری استفاده کنید.
  •  از شکر استفاده نکنید. تغییرات ناگهانی قند خون از نظر احساس گرسنگی از اهمیت حیاتی برخوردار است. محدود کردن مصرف شکر نیز به معنای محدود کردن احساس گرسنگی است. علاوه بر این، محدود کردن مصرف شکر عامل مهمی در حفظ تعادل هورمونی است.
  • به جای نوشیدنی های شیرین و اسیدی می توانید آب معدنی، لیموناد خانگی و دوغ را انتخاب کنید. نکته ای که در هنگام مصرف نوشیدنی باید مورد توجه قرار گیرد این است که حاوی مواد افزودنی نباشد.
  •  به جای سرخ کردن، کبابی یا آب پز را انتخاب کنید. همانطور که مشخص است، روش های پخت و پز مختلفی وجود دارد که افراد رژیمی می توانند انتخاب کنند. دو مورد از سالم‌ ترین این انتخاب‌ها، روش‌های کباب کردن و جوشاندن است. از آنجایی که از روغن استفاده نمی شود، به عنوان روش های بسیار سالم است. علاوه بر این، از آنجایی که بیشتر ارزش های غذایی را می توان به لطف تکنیک مورد استفاده در هنگام پخت و پز حفظ کرد، دریافت اثرات کامل رژیم غذایی و حفظ مقدار کالری مهم است.

 

source: https://www.tugbayaprak.com/zayiflama-ipuclari

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *